ls-novinky.forumczech.com
 
PříjemPříjem  FAQFAQ  Pravidla fóra!Pravidla fóra!  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Share | 
 

 New Holland T7030 - problém (sekne se hra)

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
AutorZpráva
Zohan
V.I.P.
V.I.P.


Počet příspěvků : 413
Registrován : 12. 07. 11

PříspěvekPředmět: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Thu Nov 15, 2012 11:28 pm

Ahoj, jde o tento mod http://www.ulozto.cz/xTYrVvz/newholland-t7030-zip
Je to vlastně převedený z Profarmu a má přidaný mod orby.
Problém je, že když jej koupím, tak to ještě jde. Ale jak do něj nastoupím, tak jde otáčet akorát kamerou. Nic jiného nereaguje a ani nefunguje klávesa Esc.
Návrat nahoru Goto down
MIsulin



Počet příspěvků : 14
Registrován : 23. 03. 12

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Fri Nov 16, 2012 3:27 am

Už se mi to párkrát stalo je to chyba modu. Prostě je na pytel, vyhodit a najdi si jiný traktor a nebo si ho oprav ale nevim přesně jak Very Happy
Návrat nahoru Goto down
GREG
Master **
Master **


Počet příspěvků : 154
Registrován : 12. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Fri Nov 16, 2012 6:00 am

Tento traktor bych chtěl také převézt do LS13,řeším to s Palkisem v tematu opravený NHT285.
Návrat nahoru Goto down
http://DLC1.2.3.PF,BS1.2.3.
Rumcajs
Master ***
Master ***


Počet příspěvků : 186
Registrován : 03. 09. 11

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Fri Nov 16, 2012 11:44 am

Já si zkusil předělat Fendta a dělalo mi to to samé co tu píšeš.Po dlouhé námaze se mi to povedlo,jen to mělo napořád dvojmontáž a furt svítil.
Pak jsem si zkusil udělat ze hry traktor Schlueter2500VL.
Ten se mi po dlouhé námaze povedl,jen měl malou chybičku.
ěl vidět jen kola a bílá okna a bílého farmáře.Jinak byl plně funkční.
Návrat nahoru Goto down
PalkiS
štamgast 5
štamgast 5


Počet příspěvků : 76
Registrován : 11. 04. 12

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Sun Nov 18, 2012 11:54 pm

No bohužial Vás sklamem prve som si myslel že to bude super stroj ale pozeral som sa na tento traktor a je zle natexturovaný možno je tam viac texúr požitých takže to vypisuje chýbu na UV no myslel som si že to opravím ale .... nie všetko ide ako chceme

No kto by o bol povedal že original stroj s Profarm je zle natexturovaný že ale ej to bohužial Tak už som mal na plane otvaranie dverí okná ale Sad no skúšal som aj i3d z 11 a to isté
(teoretický by ani UV texturovanie nemalo robiť žiadny problem v hre ale nikdy nevieš kedy ti spadne hra ak je tam nejaká chyba ale kedže my chybné nevydávame takže nič z toho traktora nebude)

Vyzeral by to ako nádherný stroj v FS 13 ale bohužial traktor

Ak mate niekto typa na dobrý traktor ktorý by ste chceli opraviť a vyzerá fakt super tak sem s ním

Ešte je tu jedná možnosť ak ma niekto original Profarm tak nech sa sem ozve a pomože Nám skusime vytiahnuť priamo odtial ten stroj či ten čo to prerabal do 11 nezmrvil nejak za skušku to stojí...
Návrat nahoru Goto down
Kolchozník
štamgast 4
štamgast 4


Počet příspěvků : 47
Registrován : 14. 11. 11

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Mon Nov 19, 2012 1:43 pm

No to bys "Palkis" odborník, kdyby si se dostal do .pdlc souborů. Mám original PROFARM, rád ti budu k dispozici.
Návrat nahoru Goto down
GREG
Master **
Master **


Počet příspěvků : 154
Registrován : 12. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Mon Nov 19, 2012 3:36 pm

Mám origo německej PF1,klidně piš co potřebuješ,protože ty traktory ,vleky fliegl ,ale hlavně ten NH kombajn by byl fajn,protože ať stáhnu jakej koli komb do LS13 tak je to sračka co háže chyby.


Návrat nahoru Goto down
http://DLC1.2.3.PF,BS1.2.3.
GREG
Master **
Master **


Počet příspěvků : 154
Registrován : 12. 07. 11

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Mon Nov 19, 2012 3:40 pm

Pls Palkis Smile

Návrat nahoru Goto down
http://DLC1.2.3.PF,BS1.2.3.
PalkiS
štamgast 5
štamgast 5


Počet příspěvků : 76
Registrován : 11. 04. 12

PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Mon Nov 19, 2012 4:17 pm

GREG: No dobre ale v akom formáte máš tie veci ? v .dlc to neviem či otvorím ak ma niekto skuseností s dlc decompresiou tak sem s tým
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content




PříspěvekPředmět: Re: New Holland T7030 - problém (sekne se hra)   Today at 10:16 pm

Návrat nahoru Goto down
 
New Holland T7030 - problém (sekne se hra)
Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problém s grafikou
» brány a závory problém s otváraním
» Problém se zakoupením Manitou

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
ls-novinky.forumczech.com :: Landwirtschafts Simulator 2011 :: Smetiště dotazů-
Přejdi na: